BESTEL JOUW AUTO-ONDERDELEN SNEL EN GEMAKKELIJK

BESTEL JOUW AUTO-ONDERDELEN SNEL EN GEMAKKELIJK

BESTEL JOUW AUTO-ONDERDELEN SNEL EN GEMAKKELIJK

Merken

DAYCO Kracht overbrengingsystemen

DAYCO is een wereldspeler voor onder meer distributiedelen zoals alle soorten aandrijfriemen – en sets-, spanrollen – en sets, riemspanners, trillingsdempers, riemschijven, thermostaten, waterpompen en wiellagersets. En een compleet programma voor distributiekettingen – en sets voor die voertuigen die hiermee uitgerust zijn. Ook voor de tweewielsector levert DAYCO een uitgebreid assortiment! Met liefst 4 onderzoek – en ontwikkelingscentra worden consequent nieuwe toepassingen voor de serie ontwikkeld.

In 12 fabrieken binnen Europa, Amerika en Azië produceert DAYCO voor de belangrijkste fabrikanten van personen – en bedrijfsvoertuigen, landbouw- en grondverzetmachines en de scheepvaart, met onder meer impellers en waterpompen! U kunt het assortiment vinden in aldoc, en uiteraard op de DAYCO site: www.dayco.com


BEHR Thermostaten

Top Parts Automotive BV heeft de lijn Thermostaten van het merk Behr opgenomen! MAHLE Aftermarket GmbH en TOP PARTS Automotive B.V. hebben overeenstemming bereikt over de distributie van thermostaten van Behr Thermot- tronik (BTT) voor Nederland.

Behr Thermot- tronik is een van de leidende fabrikanten van thermostaten voor de Automotive markt en produceert in eerste instantie als eerstuitruster voor de automobielindustrie.  Behr Thermot-Tronic loopt hiermee voor in de ontwikkeling van de zogenaamde Map Thermostaten welke tegenwoordig gekoppeld zijn aan het motormanagement systeem van de auto.
Vandaar dat de Behr Thermot- Tronik  thermostaten van de hoogst kwaliteit zijn, en zij worden dan ook door grossiers en hun garages navenant gewaardeerd!
voor meer informatie kijk op Behr.com


FTE Automotive

FTE , – onderdeel van het VALEO – concern- , is gespecialiseerd en erkend leverancier voor remhydrauliek aan de Automobielindustrie.
FTE is een begrip in de remmenwereld en produceert hoofd – en wielremcilinders, koppelingscilinders, remslangen; kortom: alles wat met “natte” remmen te maken heeft, en is een toonaangevend bedrijf in productontwikkeling – en vernieuwing van remsystemen voor alle soorten voertuigen, ook voor trucks en off-road toepassingen.. Daarnaast worden onder meer remblokken- en remschijven geleverd. Remmen zijn veiligheidsonderdelen, en qua veiligheid zijn de OE- FTE onderdelen uniek!
Voor meer informatie: www.fte-automotive.com


Osram Automotive Lampen

Osram is een epische naam in de verlichtingswereld. Voor alle mogelijke toepassingen heeft OSRAM innovatieve en vooruitstrevende oplossingen. Het OSRAM assortiment is dan ook zeer uitgebreid, met uitsluitend topkwaliteitsproducten!
www.osram.com


Filtertechniek & Motorentechniek

Mahle is een begrip voor alles wat met Filtertechniek en Motorentechniek te maken heeft. Van motordelen als zuigers en afdichtingen tot startmotoren en dynamo’s, van turbo’s tot  luchtreinigingssystemen voor gebouwen. MAHLE is OE- specialist voor de wereldwijde OE- industrie. Naast het merk MAHLE wordt ook het merk KNECHT filters geproduceerd, zo zijn ook de thermostaten verkrijgbaar onder de merken BEHR en MAHLE.
Kijk ook eens op de MAHLE site voor meer informatie: www.mahle.com

De filters kunt U uiteraard ook vinden in Aldoc.


Landport batteries

Betrouwbaar startvermogen en maximale prestaties! Wij bieden een uitgebreid assortiment accu’s en acculaders voor verschillende motorfiets-, auto- en industriële toepassingen, zoals motorfietsen, scooters, auto’s, vrachtwagens, marine en recreatie, grasmaaiers en scootmobielen. Ons assortiment bevat startaccu’s, start-stop accu’s, semi-tractie accu’s, deep cycle accu’s en industriële (VRLA) accu’s met verschillende technologieën waaronder calcium-calcium, EFB, AGM, gel en lithium.
Voor meer informatie kijk op Landport


innovative and sustainable mobility

BORG WARNER  is een grote internationale producent van OE onderdelen. Het BORG WARNER Aftermarket-segment verkoopt producten en diensten aan individuele klanten en dienstverleners voor originele apparatuur. Het aftermarket productportfolio omvat een breed scala aan producten, waaronder brandstofinjectie, elektronica, motormanagement, onderhoud, voertuigdiagnose en testapparatuur.
https://www.borgwarner.com/aftermarket


BERU Ontstekingsonderdelen

De BERU®-gloeibougie met druksensor is bekroond met talloze innovatieprijzen en is ontwikkeld om aan een zeer specifiek doel te voldoen: een optimale oplossing te bieden voor de eisen die aan dieselmotoren worden gesteld in termen van deeltjesreductie. De huidige en toekomstige grenswaarden voor de uitstoot van uitlaatgassen door dieselvoertuigen vereisen een drastische vermindering van deeltjes en stikstofoxide in de cilinders.

Kijk hier voor meer informatie borgwarner.com


KWP waterpompen

Het vernieuwend logistieke concept van TOPPARTS AUTOMOTIVE BV slaat alom aan. Op veler verzoek hebben wij nu de complete waterpompenlijn van KWP opgenomen. KWP waterpompen worden geproduceerd door Metelli, onder meer fabrikant van GRAF, Kühl, CIFAM gerenommeerde kwaliteitsonderdelen! Graag voorzien we u van alle informatie om ook in deze tijd een streepje voor te krijgen op de concurrentie, door met kwaliteitsonderdelen tegen marktgerichte prijzen te scoren!

KWP documentatie is terug te vinden in TecDoc en Aldoc.


Metelli pompen

Naast een omvangrijk remmenprogramma ( onder meer CIFAM  EN TRUSTING), levert METELLI onder meer waterpompen van de merken METELLI, KWP, EN GRAF. Zij onderscheiden zich door een zeer uitgebreid assortiment en een uitstekende kwaliteit.
U kunt verdere informatie vinden op www.metelligroup.it


Het totaal vernieuwde CHAMPION ruitenwissers programma.

TRICO is een van de leidende producenten op het gebied van ruitenwissers, en heeft naast het merk TRICO eveneens het merk CHAMPION voor ruitenwisserbladen. Naast een compleet programma is TRICO bekend om haar hoge kwaliteitsstandaard.
TOPPARTS AUTOMOTIVE voert de CHAMPION ruitenwisserlijn.
www.championautoparts.eu


Thyssenkrupp & Bilstein

Naast hoofdveren, leveren wij Bilstein schokdempers. Eveneens spiraal en bladveren.
www.bilstein.com


Het Duitse merk Ekon staat garant voor Topkwaliteit.

Met onder meer een compleet programma in wiellagers en spanrollen. TOPPARTS AUTOMOTIVE BV biedt met EKON een voortreffelijke prijs/kwaliteitsverhouding.
EKON is permanent in beweging met de ontwikkeling van nieuwe productprogramma’s, en heeft een perfecte aansluiting op de markt.
TOPPARTS AUTOMOTIVE BV garandeert snelle levering, en deskundig advies.
Kijk hier voor meer informatie Ekon


Start- en tractie batterijen

FAAM is een Europese fabrikant van  start- en tractie batterijen voor Personenauto’s, Bestelauto’s,Off road voertuigen, Vrachtauto’s,Landbouwtrekkers, en grondverzetmachines. En voor Motorrijwielen,Caravans en Schepen. Kortom: een compleet Europees programma kwaliteitsaccu’s voor al Uw wensen!
De FAAM producten voldoen aan de strengste milieueisen en hebben een “EMAS” certificering. Klik hier voor de catalogus:

http://www.faam.com

Uiteraard kunt U ook informatie opvragen bij TOPPARTS AUTOMOTIVE BV:

e-mail: info@toppartsautomotive.nl