Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws


Topparts Automotive BV wordt verdeler voor KNECHT filters

TOP PARTS: Originele kwaliteit, no nonsens logistiek , een bedrijf waar U als klant centraal staat.
Vanaf 1 november kunnen wij ook de Knecht filters leveren.
In nagenoeg alle Europese auto’s seriematig ingebouwd. Ook in Nederland tientallen jaren bekend als betrouwbare leverancier van topkwaliteit, en voor elke grossier en garage een begrip!

Vandaag besteld, in de nacht geleverd. Geen extra opslagen voor marketing activiteiten. Daardoor leverbaar tegen prijzen die U in staat stellen de garage te leveren met concurrerende originele onderdelen.
Uiteraard vindt U de Knecht filters in ALDOC. En uiteraard in de e- catalogus. Wij verheugen ons op Uw mail of telefonische reactie. En staan graag, zoals U gewend bent, voor U klaar.


Top Parts Automotive BV heeft een nieuwe Toplijn in huis, namelijk:

Het totaal vernieuwde CHAMPION RUITENWISSERS programma. Deze lijn is revolutionair aangepast aan de wensen van de moderne autobezitter!
Met als resultaat hooge kwaliteit tegen een eerlijke prijsstelling! Champion, ondermeer leverancier aan Alfa Romeo, Audi, Citroen, Fiat, Ford, Iveco, Peugeot en VW, heeft met haar lijn AEROVANTAGE een complete nieuwe lijn wissers geintroduceerd (www.championaerovantage.com).
In een aansprekende nieuwe moderne verpakking, die herinneringen oproept aan de legendarische formule 1 uitstraling van CHAMPION.

Met een eenvoudige en duidelijk nummersysteem de TOP lijn van CHAMPION. De AEROVANTAGE flatblade bladen zijn per stuk en in sets leverbaar en worden door Top Parts Automotive op de markt gebracht tegen attractieve prijzen. Daarnaast is er de lijn EASYVISION. Met 15 wissers wordt een marktdekking van 95% gerealiseerd door het revolutionair, gepattenteerde nieuwe adapter systeem: DE 7 IN EEN MULTICLIP. Hierdoor kunnen 7 populaire wisserarmen verbonden worden met een 1 simple systeem!
Een uiterst courante aanvulling op de uitgebreide AEROVANTAGE lijn die vele nieuwe mogelijkheden in de markt zal openenen! (www.Campioneasyvision.com).


“Your Car Deserves the Best! “